ICT Ondersteuning

De mogelijkheden van ICT hebben de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Nieuwe technieken volgen elkaar in een hoog tempo op. Op een eenvoudige en veilige manier any time any place toegang tot uw ICT.

EastBridge kijkt samen met u naar de door u gewenste functionaliteit en kiest daarbij de beste oplossing. Door de ervaring van EastBridge medewerkers met bibliotheeksystemen, selfservice, betaalsystemen, publieke en kantooromgevingen zijn wij goed in staat voor uw organisatie een passende oplossing te bieden. Geen fingerpointing maar 1 aanspreekpunt voor uw totale omgeving. Daarbij gaan wij pragmatisch te werk en bieden passende ondersteuning via onze helpdesk, remote of op locatie.

Van traditionele netwerken, virtuele desktops tot cloud oplossingen, EastBridge biedt met een team van specialisten altijd een passende oplossing.

95323_63ce4
ICT Ondersteuning

ICT is een onmisbaar stuk gereedschap voor uw organisatie. In het geval van storingen wilt u snel weer verder kunnen. Eastbridge verzorgd ondersteuning via haar servicedesk, door in te bellen op de netwerkomgeving van klanten op klanten te ondersteunen op locatie. Bij Eastbridge heeft u direct contact met de ICT professionals en worden u meldingen vastgelegd in het helpdesksysteem.

maxresdefault
ICT diensten

De mogelijkheden van ICT hebben de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Nieuwe technieken volgen elkaar in een hoog tempo op. Op een eenvoudige en veilige manier any time any place toegang tot uw ICT. Eastbridge heeft diverse oplossingen beschikbaar van netwerk/-/werkplekbeheer maar ook in uw frontoffice hebben wij diverse oplossingen beschikbaar.