Digital Signage

Communiceren verandert enorm. Digitalisering van informatie , generatie x, generatie y, screenagers, Skype, Ping, facebook, snapchat, Youtube, Steve Jobs scholen… hoe sluit u aan bij de hedendaagse manier van communiceren met uw klanten.

Digital Signage is een digitale technologie waarbij schermen gebruikt worden om traditionele (print) media te vervangen. Schermen waarmee doelgerichte informatie en entertainment wordt aangeboden. Met de juiste content/informatie in de juiste vorm op het juiste moment naar de juiste kijker. Digital Signage sluit aan bij de belevenis en economie van vandaag. Doelgericht, impactvol, flexibel, snel en simpel.

EastBridge weet hoe je digitale technieken moet inzetten om klanten te benaderen, te verlekkeren en te verleiden. Niet alleen een website of social media maar ook in store oplossingen zijn van groot belang. Klanten zijn zelfstandig maar willen wel gericht geïnformeerd worden.

Bibliotheken zoeken nieuwe manieren om klanten te bereiken in hun bibliotheek. Digital Signage is een techniek die hiervoor uitstekend toepasbaar is. Op het scheidingsvlak van techniek en klantbeleving heeft EastBridge diverse oplossingen beschikbaar. Het informeren van klanten over activiteiten, het digitaal bladeren in de bibliotheekcatalogus aangevuld met WayFinding of een Google touchtafel. Wij ontwikkelen met en voor klanten nieuwe oplossingen om de klantbeleving verder te vergroten.

Libretto 4
Libretto

De Libretto is de manier om uw collectie digitaal te presenteren. U plaatst boeken thematisch gerangschikt in de Libretto. De klant krijgt op een dynamische manier de boeken getoond. Na keuze op het scherm wordt er informatie getoond over het boek. Indien het boek niet aanwezig is kan deze eenvoudig worden gereserveerd via de Libretto.

IMG_0056 klein
Google touchtafel

De Google tafel is een interactieve manier om uw klanten te informeren. U kunt de google tafel gebruiken voor presentaties, het tonen van websites of u kunt uit de playstore eenvoudig één van de 100.000 apps downloaden en deze, zonder verlies van kwaliteit, beschikbaar stellen aan klanten.

IMG_0202
Kiosk

Gericht communiceren met uw klanten is belangrijk. Eastbridge heeft veel ervaring met te gebruiken apparatuur en opmaak van de informatie voorziening. Voor uw specifieke omgeving hebben wij goede oplossingen beschikbaar.

IMG_0060
Digital Signage

Voor het beheer van uw digitale informatie is goede software van groot belang. Eastbridge levert oplossingen waarmee uw eenvoudig uw presentaties zonder beperking kunt opmaken en middels een time scedule kunt laten weergeven. Eastbridge ondersteund uw personeel door middel van trainingen, de inrichting van uw DS software en door helpdesk en remote ondersteuning.