Cashless

EastBridge heeft diverse betaaloplossingen waarmee klanten zelfstandig en op een gebruikersvriendelijke manier kunnen betalen in de bibliotheek.

Alle bibliotheeksysteem gerelateerde betalingen (leengeld, boetes, abonnementsgeld en in combinatie met internetreguleringssoftware ook printen) kunnen worden afgehandeld met de aangeboden betaaloplossingen. Betalen met muntgeld, pin en NFC is allemaal mogelijk.

De betaaloplossingen geven de klanten een hoge mate van privacy. Klanten betalen zonder tussenkomst van medewerkers waarbij de financiële transacties direct worden verwerkt in het bibliotheeksysteem.

Hiermee heeft u een sluitende financiële kas en kunnen medewerkers zich bezig houden met de inhoudelijk dienstverlening.

Afbeelding1
Betaalautomaat

De betaalautomaat is een vandaalbestendige unit die wordt geleverd met pin en munt betaalfaciliteiten. De betaalautomaat is voorzien van een muntwisselaar.
De betaalautomaat wordt geleverd met gebruikersvriendelijke en gecertificeerde betaalsoftware waarmee u kunt betalen voor leengeld, boetes, abonnementsgeld en, in combinatie met internetreguleringssoftware, ook voor printen.

Betaalconsole klein 2
Betaalconsole

De betaalconsole is een flexibele betaalvoorziening en wordt geleverd met pin (NFC) en munt betaalfaciliteiten. De betaalconsole kan als desktop- of als staande betaalvoorziening worden geleverd en is voorzien van gebruikersvriendelijke en gecertificeerde betaalsoftware waarmee u kunt betalen voor leengeld, abonnementen en internetgebruik.

betaalkiosk
Betaalkiosk

De betaalkiosk is de ideale cashless oplossing voor iedere bibliotheek. De betaalkiosk is voorzien van Pin en NFC betaalmogelijkheden. De betaalconsole kan als desktop- of als muur betaalvoorziening worden geleverd en is voorzien van gebruikersvriendelijke en gecertificeerde betaalsoftware waarmee u kunt betalen voor leengeld, abonnementen en internetgebruik.

Yomani
Pinoplossingen

Pinnen is niet meer weg te denken uit ons betalingsverkeer.
De Yomani Pinterminal behoort tot de nieuwste generatie betaalautomaten. Deze toekomstgerichte betaalautomaten bieden een compleet pakket functionaliteiten. Met een groot display, eenvoudige bediening en grote verlichte toetsen is de Yomani bovendien uiterst gebruiksvriendelijk.

EastBridge Library suite betaal
Eastbridge Payment Suite

Met de Eastbridge Payment Suite wordt betalen door uw klanten eenvoudig en zelfstandig afgehandeld. Met de unieke intuïtieve interface is het betalen van boetes, leengelden, abonnementsgeld en andere registraties eenvoudig geregeld. De gecertificeerde Eastbridge Payment Suite kan worden gekoppeld met ieder SIP2 (en SIP+) bibliotheeksysteem.